top of page

byBOOW werkt(e) onder andere voor:

De vrouw achter byBOOW ben ik, Lian Baars. Na mijn studie Communicatiemanagement te Utrecht, heb ik een aantal jaren in de tijdschriftenbranche gewerkt bij o.a. de Telegraaf Tijdschriften Groep en WP Sport Media. 

Daarna stapte ik over naar het internationale PR bureau Edelman, waar ik uiteindelijk doorgroeide tot accountmanager en PR adviseur. Bij Edelman was ik verantwoordelijk voor verschillende communicatie / PR projecten voor klanten in de health en consumer sector (beauty, lifestyle en fashion), op zowel internationaal als nationaal niveau. 

Na een aantal jaren als PR adviseur gewerkt te hebben prikkelde de behoefte om aan klantzijde voor een klein merk aan de slag te gaan. Niet lang daarna vond ik mijn plek als marketingcommunicatie manager bij kinderkledingmerk Little Label. Hier ontdekte ik mijn

passie voor de kindermodebranche wat goed van pas kwam met de komst van onze eerste dochter in 2011.

 

Een eigen bedrijf oprichten werd mijn volgende doel. Zo startte ik in 2015 met byBOOW en werkte ik zelfstandig als marketingcommunicatie adviseur voor diverse (kinder)merken. 

 

De afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in contentmarketing en fotografie. Sinds 2019 ligt de focus enkel op het fotograferen; fotografie waarin mensen centraal staan is waar ik voor ga. Zo creëer ik met veel plezier visuele concepten voor zowel bedrijven als particulieren.

Genoeg over mij, wie ben jij? Laten we kennismaken! Neem contact op via: info@byboow.nl of +31 (0)6 19 204404

bottom of page