top of page

PARTICULIER

'I wish my eyes could take photo's' is een van mijn favoriete quotes. Alles wat we meemaken in ons leven, alleen en met elkaar, is waar we later over napraten. Herinneringen geven we door en zo ontstaan de mooiste verhalen en tradities. In foto's kun je herinneringen verzamelen en weer tot leven brengen!

PRIVE FOTOSHOOT

Naast de commerciële opdrachten fotografeer ik ook voor particulieren. Familie / partner fotoshoots is wat ik aanbied. Als gezin kom je vaak niet toe aan het maken van mooie foto's samen. Of er is altijd 1 van het gezin die er niet op staat. Een fotoshoot van alledaagse of speciale momenten, buiten of binnen, leveren prachtige plaatjes op. 

Ook als je (nog) geen kinderen hebt kan het heel leuk zijn om met je partner, familie of zelfs alleen een fotoshoot in te plannen. Elk moment kan mooi zijn om te vangen in een foto!

KOSTEN

Naast de digitale bestanden kan ik de foto's voor je afdrukken in een fotoboek en/of foto('s) laten uitvergroten. Een standaard fotoshoot, excl. reis- en/of parkeerkosten boek je vanaf 290,- euro. Neem gerust contact op voor meer informatie en een kostenindicatie:

FAMILIE FOTOSHOOTS

bottom of page